Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1152400

Апартамент, 97.00 кв.м.

Варна, Левски

Тристаен апартамент с отделна кухня в нова жилищна сграда в кв. Левски завършена до ключ. Сградата се намира в тих и спокоен район на централно място с всички комуникации. Площ 97кв.м. Акт 16. Характеристики: Тип строителство - тухла. Изложение - изток/север. Настилики - ламинат. Стени - латекс. Дограма - PVC. Описание на разпределението: Хол 14,70кв.м. Тераса към хола. Спалня - 10,75кв.м. Кухня - 13,32кв.м. Обща тераса на кухнята и спалнята - 14кв.м. Баня и тоалет. Коридор. Предимства: В близост има няколко автобусни спирки, детски градини и училища. В близост до втори корпус на Икономически университет - Варна. Възможност за закупуване на гараж.

Продава

69900.00 EUR

720.62 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.