Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Запитване за оферта: 100-1-1-1079869

Ваканционен комплекс, 64.00 кв.м.

гр. Бяла

Ваканционен клуб разположен на първа линия на морския бряг! Местоположение: Курортен гр. Бяла - централната част на Българското Черноморско крайбрежие. - гр. Варна 50 км. - гр. Бургас 70 км. - гр. Обзор 5 км. Характеристики: Комплексът се състои от две части Корпус "А" и корпус "Б", изградени, завършени и въведени в експлоатация. На 8 основни нива са разположени апартаменти с площ от 43.50 м2 до 175.00 м2 Обектите в сградите са луксозно завършени: - вътрешни инсталации: кабелна телевизия, телефон, интернет; - настилки: гранитогрес и ламиниран паркет; - стени и таван: латекс; - климатик; - баня+WC: фаянс до тавана, окачен таван, напълно оборудвани; бойлер, аксесоари. Предимства: Първа линия на морския бряг в гр. Бяла. И двата корпуса разполагат с по няколко асансьора, включително и панорамни, които обслужват всички етажи. На разположение на собствениците и гостите са" целогодишна поддръжка; търговски обекти, магазини, аптека, стоматологичен и лекарски кабинети, подземен паркинг, басейни. Ввъзможност за разсрочено плащане до три години!

Продава

45100.00 EUR

704.69 EUR/м²

Форма за запитване:
* Всички полета са задължителни.