Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

 

ФОРОС НАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ има ефективна политика по отношение на управление на човешките ресурси. Разработената методология за подбор на служители, гарантира на поканените на работа, че могат да се справят с професията и имат потенциала да работят в компанията, при наличие на желание от тяхна страна. Подбраните служителите отговарят на това, което изисква длъжността и специфичната дейност на компанията в сферата на търговията и услугите.

 

Консултант-брокера има за цел да свърже интересите на две страни купувач-продавач, наемател-наемодател. Той се стреми да срещне желанията им, като намира печалившо и компромисно решение, което да отговаря на очакванията на двете страни. Успешният брокер умее да общува с различни клиенти, да дефинира техните нужди, за да може да отговори на потребностите им по най-добрия начин. Естеството на работата на брокера е свързано с повишена мобилност, която произтича от посещаването на много обекти и имоти.

 

Компанията предлага въвеждащо обучение на три нива в сферата, с цел бързо и ефективно навлизане в работата. Всички нови служители, биват обучавани в следните направления:

 

1. Въведение в пазара на недвижими имоти.

2. Технология на работа на консултант-брокера: подготовка и реализация на сделка.

3. Качествено и компетентно обслужване на клиенти.

 

Компанията има разработена система за прозрачно възнаграждение, което е обвързано с постигнатите резултати. На определен период от време се провежда измерване на работата, по време на което се търсят количествени и качествени показатели. Количествените показатели измерват, финансови резултати, а качествените - поведение, представяне и др.

Компанията дава възможност за професионално развитие и израстване на служителите доказали своя потенциал и отговорност.

За информация за свободни позиции, може да се свържете на тел.0896 698 719 или да изпратите своето CV na e-mail: assistant@foros.bg и ние ще се свържем с Вас.

Конфиденцилаността на постъпилите кандидатури е гарантирана. Молим да посочвате в писмата си кантората/града и длъжността, за които кандидатствате.

 

Необходими документи за кандидатстване са:

Задължителни: автобиография , мотивационно писмо.
Желателни: актуална снимка, референция от предишен работодател, копие от диплома за завършено образование.

Всички постъпили кандидатури биват разглеждани, като се търсят конкретни умения, които да отговарят на изискванията на свободната позиция. След предварителния подбор по документи, с одобрените кандидати се провеждат интервюта.