Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.
  

    


Искате да продадете имота си или да закупуте нов в града, запишете се за:

Безплатна онлайн консултация с топ експерта в сферата на недвижимите имоти - Добромир Ганев.

Независимо дали ще купувате или продавате недвижим имот, бъдете сигурни във Вашето решение.

Експертът Добромир Ганев е създател на ФОРОС - една от най-старите и влиятелни компании за недвижими имоти в България. Притежава дълъг опит в имотния сектор, както и многобройни професионални сертификати, удостоверения и признания, сред който и на CIPS сертификат на National Association of REALTORS-USA, който го отличава като международен специалист в сферата на недвижимите имоти. Заместник-председател на УС на Националното сдружение „Недвижими имоти“, член на УС на Варненската търговско-индустриална Камара, член на УС на Асоциацията на франчайзите в България и един от учредителите на благотворителната организация Lions club Varna и член на Lions Clubs International. По време на своята кариера Ганев успешно консултира лично или чрез своя екип стотици инвеститорски компании и хиляди семейства.

Задайте Вашите въпроси и бъдете наясно с:

• Колко сложна е процедурата по продажба на имот?
• Как да максимизирате продажната цена?
• Как да направите отлична сделка?
• Как да се предпазите от уловките при финализиране на сделка.

Ние не искаме доверието Ви даром, за това ни позволете да го заслужим.

Обадете се на телефон: 0896 698 719 и се запишете за своята онлайн безплатна конуслтацияв с топ експерта Добромир Ганев.


Очакваме Ви!