Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Към ПресцентърФорос - Академия за отличници
29 октомври 2009

Не е нужно да имаш армия от служители, за да успееш в бизнеса с недвижими имоти. Да преодолееш трусовете, предизвикани от вътрешни и външни кризи и даже да съградиш марка – символ на качество, която успешно се продава, напук на стагнацията в днешно време. Това е философията на основателя и управляващ директор на групата „Форос” Добромир Ганев.
За колегите си той е признат новатор. Сред множеството авторски иновации е терминът „консултант”, който той първи въвежда към длъжностната характеристика на брокерите. И първи сформира екип от икономически анализатори към компанията си. Днес в нея работят 120 души.
..