Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

Към Пресцентър


Шумът на парите 2014
17 април 2014

Управителят на Форос - Национална компания недвижими имоти Добромир Ганев ще бъде един от лекторите в панела "Имоти" на ежегодния форум "Шумът на парите". Тази година той ще се проведе на 14 и 15 май в Кемпински хотел Зографски, гр. София.Форос открива нов офис в София

07 септември 2010

Форос – Национална Компания Недвижими Имоти подписа нов договор за франчайзинг, благодарение на който разкрива нов офис в София. Така, въпреки влошената икономическа конюнктура, Компанията продължава да изпълнява плана за разширяването на своята мрежа в страната. С този нов договор, офисите на Форос в столицата стават два, с което се цели по-пълно покриване на територията на града и подобряване на възможностите за предоставяне на по-качествено обслужване на крайните клиенти. Най-новият партньор на Форос - Красимира Василева има дългогодишен опит в сферата на недвижимостите и познава добре механизмите на действие на този пазар. Вторият офис на Компанията в София се намира в центъра на града, на ул. Христо Белчев 35, и ще посрещне първите си клиенти в началото на септември.
В момента продължават да се водят разговори за включване на други партньори и за други райони в столицата и страната страната.


Пресконференция

08 април 2010


На 13.04.2010 г. от 11,00 ч. в жилищен комплекс Silver City на адрес гр. София, жк Кръстова вада, ул. Емилиян Станев 2А бл. 6 ет. 2 /кафе-бар/, ще се проведе пресконференция на тема:

“Пазарът на жилищни имоти в България през първото тримесечие на 2010 година - актуална информация и тенденции”

Акценти
Пазарът на имоти в момент на световна икономическа криза
Как се отразява макроикономическата среда в България на пазара на имотите
Пазарът на жилищни имоти в страната - предлагане, търсене и ценова динамика
Презентиране на най-скъпия жилищен имот за продажба в България

На пресконференцията ще присъстват:
Добромир Ганев - Управител на Форос
Елена Унджиева - Специалист Ключови клиенти и проекти
Марияна Маргенова - Специалист Анализи и прогнози
Диана Благова - Регионален Директор София
Стоил Алипиев - Регионален Директор Варна
Георги Георгиев - Регионален Директор Благоевград
Яна Василева - Специалист Реклама и PR

Комплекс Silver City е един от най-луксозните жилищни комплекси от затворен тип в България. Комплексът представлява своеобразна симбиоза между луксозни жилища, предлагащи всички удобства на своите обитатели и широка гама от услуги и съоръжения, характерни за 5-звездни хотели.

Компания от групата на Форос стана изключителен представител на GVA Worldwide за България
7 август 2009

След двугодишни преговори, Sollers Sollutions - компания от групата на Форос, подписа договор за представителство с една от най-големите международни консултантски компании в сферата на недвижимите имоти – GVA Worldwide.
GVA Worldwide е организация, обединяваща под едно крило водещи световни фирми, специализирани в сегмента на търговските имоти. Идеята, заложена в организацията е, чрез локално действие и мощни международни връзки да се предоставят най-качествени услуги в сферата на недвижимите имоти, ориентирани към специфичните нужди на всеки клиент.
Понастоящем, GVA Worldwide обслужва ключови пазари в 28 държави. Организацията се състои от над 3 650 професионално обучени специалисти, работещи в 106 офиса в целия свят. През 2008 година, партньорските компании на организацията са реализирали сделки за над 30 милиарда долара и са управлявали над 175 млн. кв. фута площи в офисни, промишлени, търговски и специализирани имоти, което я нарежда сред Топ 5 на компаниите в бранша в световен мащаб.

Сред основните услуги, предлагани от GVA Worldwide са:
Наемни отношения
Корпоративни услуги
Капиталови пазари
Консултантски услуги
Оценяване на имоти
Мениджмънт
Управление на имоти
Управление на проектиФорос продължава развитието на своята мрежа и в Добрич
29 май 2009

Само няколко дни след сключването на франчайзингов договор за Шумен, Форос продължава развитието на своята мрежа и в Добрич. Новият партньор на компанията, който ще представя търговската марка „Форос” в града и региона се казва Асен Гатев. С подписването на този договор, офисите на компанията стават общо петнадесет.Форос продължава развитието на своята мрежа
20 май 2009

Благодарение на подписването на нов франчайзингов договор, Форос – Национална Компания Недвижими Имоти ще стъпи за първи път на пазара на имоти в Шумен. Целта е да се наложи успешната марка „Форос” и в този регион. Партньор на компанията за Шумен ще бъде Валентин Цвятков. Откриването на офиса е предвидено за месец Август 2009.
В момента се водят преговори за продажба на фрайнчайзинговите права и за няколко други региона на страната.Билла открива втори супермаркет в Стара Загора
1 декември 2008

Веригата супермаркети Билла ще отвори втори обект в Стара Загора. За целта компанията нае 1368 кв.м площ в новоизграждащия се търговски комплекс City Center Stara Zagora, разположен на бул. Княз Александър Батенберг 28.
Комплексът представлява търговски център от регионален тип или т.нар community center, предназначен да обслужва предимно живущите и работещите в района, което го прави уникален за града. Центърът ще привлича посетители чрез приятна атмосфера за посещение и пазаруване.
Освен Билла, в City Center Stara Zagora ще има още заведение за хранене, кафе, козметичен и фризьорски център, фитнес, обекти, предоставящи ежедневни услуги, а също и магазини, предлагащи стоки от средния клас. Предвиден е подземен паркинг на 3 нива.
В момента към площите в търговският център има изключително силен интерес. Ексклузивен консултант по отдаването им е Форос – Национална Компания Недвижими Имоти.Четвърти тенис-турнир за купата на Форос
11 септември 2008


От 12 до 14 Септември на тенис кортовете на тенис „Черно море Елит” във Варна ще се проведе традиционния тенис турнир за купата на „Форос – Национална Компания Недвижими Имоти” за аматьори – сингъл мъже до 45 години. Турнирът се провежда за четвърта поредна година като освен спонсорството му компанията често подкрепя и други спортни инициативи. Очаква се да присъстват над 30 от най-добрите състезатели от цялата страна. В съботния ден ще се проведе отделен турнир за мъже над 45 години. Финалът е предвиден за 18,00 часа в Неделя – 14 Септември.
 


Успешен старт на франчайзинговата програма на Форос
17 юни 2008

Форос - Национална Компания Недвижими Имоти стартира успешно своята франчайзингова програма с подписването на първите два договора, съответно в градовете Стара Загора и Пловдив. Проектът стартира преди два месеца като още от самото начало от компанията отчитат изключително силен интерес. В момента се водят преговори с други над 25 фирми от различни големи и по-малки градове на страната, а също и от чужбина.
Целта на проекта, представен публично на пресконференция в БТА София през месец Април тази година, е постигане на 100% покритие на територията на страната като същевременно се наложи специалното отношение на компанията към клиента, високо квалифицираното обучение на служителите и доказано успешната бизнес концепция, в резултат на което франчайзополучателите ще генерират високи печалби за своите организации.