Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.

► За да получите полезни съвети и информация за продажбата на Вашия имот, разгледайте Наръчника на купувача на Форос и професионалните посреднически услуги, които предлага ФОРОС за купувачите.


► За да получите полезни съвети и информация за покупка на имот, разгледайте Наръчника на продавача на Форос и професионалните посреднически услуги, които предлага ФОРОС за продавачите.


► За да получите полезни съвети и информация за отдаването под наем на Вашия имот, разгледайте Наръчника на наемодателя на Форос и професионалните посреднически услуги, които предлага ФОРОС за наемодателите.


► За да получите полезни съвети и информация за наемането на недвижим имот, разгледайте Наръчника на наемателя на Форос и професионалните посреднически услуги, които предлага ФОРОС за наемателите.


За допълнителна информация или консултация се свържете с нас на тел.: 0896  698  719 или на е-mail: аssistant@foros.bg