Поверителността на Вашите данни е важна за нас и затова искаме да Ви информираме за правата Ви съгласно Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679) в сила от 25.05.2018 и употребата на „бисквитки“ от нашата страница. Научете повече за нашите Общи условия за ползване, Политиката ни за „бисквитки“ и Политиката за лични данни. Прочетох и разбрах
Ние сме мотивирани да Ви направим лидери, защото осъзнаваме, че чрез Вас ще станем по-силни!
Професионални консултантски услуги, резултат от дългогодишен опит и установени традиции. Създаване и реализиране на концепции за големи проекти, управление и цялостно маркетиране.
Eкспертни оценки и професионално управление на различни типове недвижима собственост, благодарение на задълбоченото познаване на пазара и своята независимост.


Обслужване на сделки между градовете в България

В услуга на клиента.

Форос Ви предоставя възможността да осъществите сделка с недвижим имот в цяла България посещавайки най-близката до Вас кантора на компанията или свързвайки се с някои от телефоните на Форос в съответния град.

Ако желаете да продадете или отдадете под наем имот в различен град от този където живеете …

Ако желаете да закупите или наемете имот в друг град …

Форос разполага с една от най-големите оперативни мрежи в България като има разкрити офиси във всички по-големи градове и курортни зони на страната.

Дългогодишният ни опит и установени традиции  Ви дават уникалната възможност да осъществите сделка в друг град без дори да се налага да пътувате!

Единна национална база от оферти, включваща над 35 000 оферти за имоти за продажба и под наем, както и над 40 000 регистрирани потенциални купувачи/наематели.

Сигурност - гарантираме перфектността на всяка сделка!

Опит - 27 годишна успешна работа в бизнеса!

Познаване на местния пазар!

Компетентна безплатна консултация за пазарните цени и условия към момента!

Свържете се с нас на тел. 0896 698 719 или ни пишете на assistant@foros.bg!


НИЕ ДВИЖИМ НЕДВИЖИМОТО В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!